24 Mayıs 2022 Salı

Mutluluğun formülü nedir?

Mutluluğun sırrı bakış açısı.

Mutluluğun formülü nedir?

Mutluluğun formülü nedir?

Mutluluğun formülü nedir, Mutluluğun formülü sözleri, Mutluluğun sırrı nedir, mutluluğun formülü - ekşi, Mutluluğun formülü çok açık, Yazı Sonu.

Yazımızda mutluluğun förmülünden bahseden En Çok Okunanlar'ın yazısından bahsedelim biraz. Yapılan bazı araştırmalarda birçok kişinin kendini mutlu hissetmediği cevabına varan ingiltereli araştırmacılar, bununla ilgili detayları bahsettiğimiz yazıda değinmişlerdir.

24 saatten yetinemeyip, düzensiz beslenen ve spor yapmadan yaşamını sürdüren yetişkinler bu ortak 3 özelliğe sahip olduğu yapılan anketlerde tespit ediliyor. Anketlerle ulaşılan bu bilgilerle daha iyiye gidebilmek için bize fırsat sağlıyor. Sizde bu 3 özelliğe sahipseniz, bir uzmandan destek alabilirsiniz.

Kendine zaman ayıran bireyler daha çok mutlu hissedebiliyor. Mutlu hissedenler de sağlığına önem veriyor.

Mutluluğun sırrı bakış açısı

Araştırmanın ortaya çıkardığı bulgu da uzmanları doğrular nitelikte. Yani zihinsel ve fiziksel sağlığına özen gösterenler kendilerini daha iyi hissediyor. Ve tabii en önemlisi de olaylara bakış açısı.

Mutluluğun sırrına ulaşabilmek için aşağıdaki konu ile ilgili bir bağlantı paylaşmadan önce Sizde bu bahsediğimiz özelliklere sahip misiniz kendi üzerinizde bir test yapabilirsiniz.

Daha fazla konuyu dallandırıp, budaklandırmadan bağlantıyı aşağıda paşlaşıyoruz.


2 yorum:

  1. Konu içerisinden bir alıntı: Kendine zaman ayıran bireyler daha çok mutlu hissedebiliyor. Mutlu hissedenler de sağlığına önem veriyor.

    YanıtlaSil
  2. Yorumlarınız bizim için önemlidir.

    YanıtlaSil